Лекари от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара

...
Лекари от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара
Коментари Харесай

Настръхващи разкрития за жената, клана като агне от приятеля си навръх Гергьовден в Стара Загора

Лекари от Университетската болница „Проф. доктор Стоян Киркович“ в Стара Загора избавиха живота на 38-годишна жена след 7-часова интервенция, оповестиха от болничното заведение. Тя е жертвата на 36-годишния престъпно проявен Асен Б., който през днешния ден Старозагорският областен съд остави зад решетките с непрекъсната мярка за неотклониние „задържане под стража“, предава 24 часа.

Мъжът, който имал възбрана от съда да не приближава до някогашната си другарка, й нанесъл голям брой удари с нож в двора на къща в ромската махала на Стара Загора „Лозенец“ точно на Гергьовден. Близка на потърпевшата съумели да я закарат до Спешния център в доста тежко положение.

По неотложност в празничния ден бил събран мултидисциплинарен медицински екип, която оперирал дамата. В него имало неврохируг, съдов хирург и ортопед, анестезиолог, медицински сестри, санитари. Самите лекари дефинират раните като жестоки. Пациентката им била в хеморагичен потрес, нанесените й рани кървяли щедро. Двете й ръце били с порезни рани, имала прекратена артерия на лявата ръка, както и провали вдясно – срязани мускули и сухожилия. Животът на дамата бил в заплаха.

След интервенцията и почналото възобновяване лекарите към този момент се надяват, че пациентката им, оживяла като по знамение, ще живее. Те чакат, че тя ще може да си служи отсега нататък с ръцете, само че преди този момент я чака дълъг интервал на лекуване и рехабилитация.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР