Лекари от УМБАЛ - Пловдив направиха подписка в подкрепа на

...
Лекари от УМБАЛ - Пловдив направиха подписка в подкрепа на
Коментари Харесай

Започва делото срещу д-р Иван Димитров, който застреля Жоро Плъха

Лекари от УМБАЛ - Пловдив направиха подписка в поддръжка на своя сътрудник доктор Иван Димитров от отделението за Образна диагностика, упрекнат за ликвидиране на мъжа, влезнал в дома му да краде.

Това оповестиха от пресцентъра на болничното заведение. Подписката ще бъде показана на магистратите от Окръжния съд, където през днешния ден стартира делото против лекаря. Рентгенологът е упрекнат за причиняване гибелта на рецидивиста Георги Джевизов с прякор Плъха, опитал да обере дома му на 2 март 2018 година

„ Д-р Димитров работи в УМБАЛ - Пловдив от 2007 година Сред сътрудниците си е прочут като правилен и безрезервен експерт, демонстриращ угриженост и внимание към пациентите. До този миг управлението на болничното заведение е получавало само благодарности по отношение на неговата работа”, се споделя в подписката. В нея е маркирано, че след случая доктор Димитров продължава да извършва съзнателно служебните си отговорности като рентгенолог. Многократно е споменавал пред сътрудници, че съжалява за случилото се.

На първото правосъдно съвещание през днешния ден ще участва и част от управителния екип на лечебното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР