Лекар, който излежава доживотна присъда в Германия за две убийства,

...
Лекар, който излежава доживотна присъда в Германия за две убийства,
Коментари Харесай

Нов Д-р Смърт потресе Германия, убил над 100 пациенти



Лекар, който излежава доживотна присъда в Германия за две убийства, може да е умъртвил повече от 100 пациенти, споделиха прокурорите. Прокурорите и полицията в Олденбург обявиха, че са осъществени аутопсии на пациенти, умряли по времето когато Нийл Хьогел е работил като здравна сестра в две локални лечебни заведения, и са разкрили още 16 случая, при които е обвинена, написа в. " Метро ".

В края на август те обявиха, че са открили, че може би лекарят е умъртвил най-малко още 84 пациенти отвън тези, за чието ликвидиране към този момент е в пандиза. Хьогел е предозирал медикаментите за сърце, както и други лекарства на пациентите. Той бе наказан през 2015 година за две убийства и два опита за ликвидиране в болничното заведение в Делманхорст и бе наказан на затвор.

По време на процеса си той съобщи, че съзнателно е причинявал сърдечни рецесии при към 90 пациенти в Делманхорст, тъй като се е радвал на възприятието, че може да ги възвърне след това. Той по-късно споделил на следователите, че убива пациенти в Олденбург. Хьогел е работил в болничното заведение в Олденбург от 1999 година до 2002 година и в Делменхорст от 2003 до 2005 година Прокурорите обявиха, че в този момент той е обвинен в 38 случая в Олденбург и 62 в Делнхорст, само че в пет от тези случаи са нужни спомагателни проучвания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР