Лека кола се е ударила в движещ се пред нея

...
Лека кола се е ударила в движещ се пред нея
Коментари Харесай

Мъж пострада при катастрофа между лека кола и камион на АМ Тракия в Ямболско

Лека кола се е блъснала в движещ се пред нея товарен автомобил при 274 км на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас , осведомят от полицията.

Катастрофата е станала на територията на област Ямбол. Сигнал за случая е получен към 07:05 часа тази заран.

Пострадал е водачът на лекия автомобил. Той е превозен в ямболска болница за обзор и оказване на здравна помощ.

На място се правят процесуално-следствени дейности. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".
 Две произшествия с жертва и ранени край Стралджа за половин час
Две произшествия с жертва и ранени край Стралджа за половин час

Откарани са в болница петима души, измежду които и две деца

Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) осведоми, че придвижването в сектора от км 273 до км 274 на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас се реализира единствено в дейната лента , като изпреварващата е краткотрайно затворена поради злополуката. По-рано пък беше затворена дейната лента и се минаваше единствено по изпреварващата.

От АПИ молят водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. От пътната организация приканват още да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, тъй като по този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. " Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите ", допълват от Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР