Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно

...
Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно
Коментари Харесай

Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно главоболие

Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и мощно главоболие

Преди към 25 години брат ми пристигна да ме посети и стартира да се оплаква от мощно главоболие, поради което даже не можеше да кара велосипед.

Според брат ми, болката го мъчи, откогато бил изхвърлен от мощна взривна вълна, при което той изгубил схващане и дълго не могъл да пристигна на себе си.

Препоръчах на брат ми непрекъснато да мокри главата си с смес от цветове на бяла акация. Той ме послуша и през целия ден мокреше главата си с тинктурата. Това му бе задоволително, с цел да не помни за главоболието вечно.

Парализа и изтръпване на крайниците
Отново от персоналния ми опит. Когато бях на 18 години, паднах и нараних ръката си. След известно време синината изчезна, само че след още две години, когато отварях дланта си, пръстите не се отваряха сами и трябваше да го върша принудително.

Порасна мъчителна бучка. Започнах да я мокря с тинктурата от акация. Правех процедурата през целия ден, незабавно щом мястото изсъхнеше, мокрех го още веднъж.

Скоро бучката изчезна и ръката престана да ме боли, само че след към 3 години всичко се повтори. След това купих йодна смес, смесих я в равни количества с амониев хлорид и започнах да ползвам превръзки с този разтвор на болното място всеки ден, по 2-3 пъти дневно.

Не се отхвърлих от лекуването даже откакто бучката изчезна, продължавайки търпеливо да извършвам процедурата за още един месец.

Същият компрес ми оказа помощ преди 20 години да се отърва от мъчителната кост, която стартира да пораства зад ухото ми.

Парализа
Напълнете буркан от 1 литър със сухи цветове от бяла акация, залейте със алкохол един пръст над цветовете, оставете на мрачно място за 15 дни, разклащайте наличието от време на време и прецедете.

При парализа, изтривайте неподвижните крака – ръце, крайници 2-3 пъти дневно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР