Лек автомобил Сеат пламна тази нощ в санданското село Лешница.

...
Лек автомобил Сеат пламна тази нощ в санданското село Лешница.
Коментари Харесай

Мутренските времена се завръщат: Запалиха колата на Илиян Главата

Лек автомобил Сеат пламна тази нощ в санданското село Лешница. Автомобилът е благосъстоятелност на Илиян П. с прякор Главата, непосредствен другар на предприемача Кр. Хиджев, чийто мерцедес бе разпален доскоро повече от месец. Инцидентът станал малко след 03. 30 часа. Коктейл " Молотов " бил хвърлен в автомобила, оповестява struma.com.

За следващ път в Санданско демонстрираха, че се вихри улична война сред обособени групи и групировки. Според полицията Хиджев и Илиян водят война с прочут в курортния град престъпно проявен вид, само че не споделят какъв им е казуса с него. Този месец градът стана очевидец на серия палежи, пукотевица с автомат Калашников по гаража на прочут гастарбайтер с бизнес в Холандия.

Последва свиреп пердах пред дискотека, при който с нож бе наръган една от емблематичните фигури на града Д. Саботанов - Саботана. Дни по -късно възпламениха автомобил на непосредствен другар на уличения в побоя мъж с прякор Фараона.

Връщат ли се мутренските времена, това е въпросът. Това лято бе белязано от прояви, с които посрещнахме демокрацията. Полицията работи по случая с новия палеж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР