Лек автомобил се самозапали и изгоря, след като премина на

...
Лек автомобил се самозапали и изгоря, след като премина на
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за катастрофата между кола и влак в Монтанско

Лек автомобил се самозапали и изгоря, откакто мина на червен светофар и бе блъснат от пътнически трен на ж.п. прелез, намиращ се в региона на село Дъбова махала, община Брусарци. Водачът на лекия автомобил се е разминал единствено с охлузни рани, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.



Както организация BulNews заяви, случаят е станал през вчерашния ден към 18 часа на път 1060, община Брусарци, с посока на придвижване от село Княжева махала към път ІІІ – 112. 63-годишен лидер от село Крива бара, при ръководство на лекия си автомобил „ Ситроен Ксара Пикасо 1.6 “ с монтанска регистрация, минава през ж.п. прелез наоколо до село Дъбова махала, без да се преценява с подадения забранителен звуков и светлинен сигнал на светофарната уредба. Автомобилът бил блъснат от пътнически трен, движещ се от Видин към Брусарци, ръководен от 46-годишен ватман от Видин.
При осъщественото ПТП лекият автомобил се самозапалил и изгорен, а на локомотива са породени минимални материални вреди. Водачът на колата е превозен в болничното заведение в Лом, където е прегледан от екип на незабавния център. Медиците не са открили фрактури, а охлузни рани по тялото. Пострадалият е изписан за домашно лекуване.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районното полицейско ръководство в Лом, която е направила оглед. На лидера на лекия автомобил е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР