Легенрадният треньор на Ювентус Марчело Липи продължава да следи отблизо

...
Легенрадният треньор на Ювентус Марчело Липи продължава да следи отблизо
Коментари Харесай

Липи: Алегри трябва да продължи да води Ювентус

Легенрадният треньор на Ювентус Марчело Липи продължава да следи от близко всичко в клуба. Той счита, че шефовете би трябвало да оставят сегашния ментор Масимилиано Алегри на поста и през идващия сезон. На Апенините има много спекулации, че треньорът ще бъде уволнен след края на сезона, а на негово място ще бъде върнат Антонио Конте, който се раздели с Тотнъм. Липи обаче застана на страната на Алегри.

" Масимилиано работи добре, той се оправя отлично и познава философията на клуба. Той добре знае какво се желае от него и досега резултатите са отлични. Вярвам, че ще продължи по този начин и отсега нататък, по тази причина заслужава да получи избор на доверие ", счита Липи.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Макар при започване на сезона да имаше някои съмнения в представянето на " бианконерите ", в последно време тимът се показва повече от добре и има единствено 1 загуба в последните си 12 мача във всички шампионати - 10 победи и 1 реми. Отборът е на 1/4-финал в Лига Европа и на 1/2-финал за Купата на Италия, като също по този начин остава в битката за евроквотите в Серия " А ", макар наказването с отнетите 15 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР