Легендата в промоутърския бизнес отвъд Океана Боб Аръм избухна срещу

...
Легендата в промоутърския бизнес отвъд Океана Боб Аръм избухна срещу
Коментари Харесай

Агентът на Пулев изригна яко срещу Суши и адвокатката ѝ

Легендата в промоутърския бизнес оттатък Океана Боб Аръм избухна против репортерката Джени Суши и маститата ѝ адвокатка Глория Олред. Този тандем реши да захапе и гуруто в света на бокса и да изкара лесни пари и от него за полов тормоз.

В началото на месеца двете оповестиха, че ще сезират Атлетическата комисия на щата Калифорния поради изявлението на Аръм в средата на юни, че въпросът на Суши и целувката по устата ѝ от страна на Кубрат Пулев няма общо със половия тормоз.

Репортерката и адвокатката ѝ, която е водила хиляди каузи против известни персони за полови похищения, оповестиха, че ще желаят промоутърът да остане без лиценз за образуване на мачове поради тези негови думи. И даже насочиха настояването си към въпросната комисия, която към този момент спря правата на Кобрата за целувката през месец март.

Но Аръм въобще не им остана задължен. Той разгласи, че е предпазен от Конституцията на Съединените американски щати и двете не могат да му причинят нищо, колкото и да им се желае. Ето и какво показа Аръм по тематиката:

"Както ви споделих по-рано, желаех да отида на конференцията на Джени Суши и Глория Олред, само че ме изритаха и не ми дадоха достъп. Но Глория Олред, която е юрист на упоменатата дама, очевидно не помни, че в Съединените щати ние към момента можем да се позоваваме на Първата корекция. "

"А съгласно Първата корекция аз имам свещеното право на независимост на словото. Така че моите мнения и отзиви сигурно не подлежат на законова глоба и са защитени от Конституцията на великите Съединени американски щати. "

"И по този начин се стигна до моето изритване от конференцията, което единствено демонстрира отчаянието, което е обзело лагера на въпросната дама и юридическия ѝ щаб ", показа Боб Аръм в последното си телевизионно изявление оттатък Океана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР