Легендата в плувния маратон Петър Стойчев изрази увереност, че през

...
Легендата в плувния маратон Петър Стойчев изрази увереност, че през
Коментари Харесай

Петър Стойчев: В следващите години няма да има финал без Антъни Иванов

Легендата в плувния маратон Петър Стойчев изрази убеденост, че през идващите години Антъни Иванов непроменяемо ще намира място във финалите на огромни шампионати. 19-годишният търновец приключи осми на 200 м бътерфлай на Европейското и се трансформира в първият българин на край на шампионат на Стария континент при мъжете от 1997 година насам.

" Аз съм уверен, че в идващите няколко години няма да има огромно съревнование по плуване, в което Антъни да не бъде на финал”, съобщи Стойчев пред " Здравей, България ".

В неделния край Антъни остана надалеч от най-хубавия си резултат, само че съгласно Стойчев геният ни просто е имал неприятен ден.

" Неговият най-хубав резултат от предходната година - 1:55,55 мин., изрично му носеше бронзовия орден. Бях уверен, че заслужава тази позиция, само че в елитния спорт се получава по този начин, че цяла година тренираш, а в един ден нещата не се получават. Името Антъни Иванов дълги години ще се свързва с тази дисциплинираност и на високо равнище,” добави Петър Стойчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР