Легендата на Ювентус Клаудио Маркизио е на мнение, че капитанът

...
Легендата на Ювентус Клаудио Маркизио е на мнение, че капитанът
Коментари Харесай

Маркизио: Белоти е нападателят, който липсва на Ювентус

Легендата на Ювентус Клаудио Маркизио е на мнение, че капитанът на Торино Андреа Белоти е нападателят, който липсва на тима. Той обаче не счита, че голмайсторът на “биковете” би минал в градския противник.

“Той е нападателят, който липсва в Ювентус. Особено в този момент, когато Игуаин към момента не е преоткрил своята форма. Въпреки това, двоумя се, че някой като него би приел да стане “бианконеро”. Той и Армандо Ицо въплъщават духа на Торо. Те би трябвало да натискат тима, с цел да се съвземе и да завърши сезона друго от метода, по който се показва сега. По-трудно е да изградиш име в Юве, където бранителите и нападателите се оправят добре. Пауло Дибала не ме изненадва, а Диего Коста може да означи нужния гол в сложен мач. Юве разполага с класа и грациозност, до момента в който Торо има има мощен темперамент и в никакъв случай не се предава.

Yesterday people were talking about Juventus signing Messi, today it's Belotti pic.twitter.com/eIZDYScHur
— Italian Football TV (@IFTVofficial) July 4, 2020 Отборът на Сари влиза в мача в добра форма и би трябвало да се възползва от опцията да завоюва точки преди срещите с Аталанта и Лацио. В Торино обаче не могат да си разрешат да не дадат всичко от себе си. Очаквах от тях да реализират огромни неща при притежателя Урбано Кайро и го правеха, макар че сега минават през сложен интервал. Като някой от Торино, уповавам се скоро да ги видя в Шампионската лига, следвайки образеца на Аталанта.
Will Dybala become a Bandiera?

Marchisio: " His class is unquestionable, he is one of the purest talents in world football. Those who criticize him don't understand football. He has an excellent relationship with the club, I hope he will become a bandiera and win the CL. " pic.twitter.com/PluyFTspBj
— Juventus News - Juvefc.com (@juvefcdotcom) July 3, 2020 Класата на Дибала е неоспорима. Той е един от най-чистите гении в международния футбол. Тези, които го подлагат на критика, не схващат от футбол. Той има отлични взаимоотношения с клуба. Дано да се трансформира в икона и да реализира това, в което аз се провалих - спечелването на ШЛ. Не познавам Артур толкоз добре, само че щом Юве подписа с него, значи той е задоволително добър за тях. Миралем Пянич е измежду най-хубавите халфове в Европа. Той носеше отбора на раменете си при започване на сезона и може да го прави и в Барса”, разяснява Маркизио пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР