Легендата на ЦСКА и българския футбол - Стойчо Младенов, отговори

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол - Стойчо Младенов, отговори
Коментари Харесай

Стойчо с разтърсващи думи: спасил е живота на Петър Жеков и призна за оферта от ЦСКА-София

Легендата на ЦСКА и българския футбол - Стойчо Младенов, отговори на нападките на различен популярен червен футболист - Петър Жеков, който през днешния ден разгласи, че Екзекутора на Ливърпул е желал да се върне като треньор на " Армията ", само че Гриша Ганчев " го изхвърлил като мръсно коте ". Като бил преди този момент в ЦСКА пък жена му взимала по 25 000 лв. от клуба, само че си стояла в Стара Загора, а синът му - 10 000 лв. с цел да реди шапките на подготовка.

Ето отговорът на Стойчо Младенов:

" Никога не съм се натискал да ставам треньор на ЦСКА. Моята прочувствена връзка с ЦСКА никой няма да отнеме. Да, имах предложение от Гриша Ганчев да поема тима преди повече от година. Но аз имах и имам ангажимент към „ Кайсар “, който не мога да приключа. Ганчев разбра и си стиснахме ръцете с благопожелание за триумфи. Този факт не трансформира нищо сред двама ни.

По-добре е Петър Жеков и фамилията му да бъдат запитани кой заплати животоспасяващата му интервенция. Ще избързам и ще отговоря – аз и хората от моя екип. Тогавашният админ на ЦСКА Кирил Костов занесе парите. Направихме го от сърце. От почитание към един популярен футболист, който за жалост очевидно е доста дребен човек. И към който освен аз, само че и доста други от дълго време са изгубили всевъзможен почит.

Жалко, че си разрешава да приказва сходни нелепости по мой адрес и фамилията ми. Нека някой притежател на ЦСКА каже по кое време жена ми е получавала пари от клуба? Никога не се е случило. Категорично отхвърлям. Ако по този начин наречените публицисти, които взимат изявленията от Петър Жеков, желаят да бъдат същински кореспонденти, дано проучат нещата. Да попитат тримата притежатели, при които съм работил като треньор на ЦСКА. Да попитат мен. Най-лесно в България наподобява някой да бъде измърсен с тиня и всичко да мине и замине. Жалко за господин Жеков, тъпо и за тези „ публицисти “. Ще си останат вечно „ герои за един ден “.

Моите триумфи на „ Българска войска “ няма кой да отнеме. Стигат ми писмата и позвъняванията от почитатели, които ми благодарят и ме поздравяват за сегашните ми триумфи. И ми пишат, че ме чакат един ден още веднъж в ЦСКА. Но очевидно има доста хора, които се опасяват, че това ще се случи. Писна ми знайни и незнайни герои да петнят името ми и по тази причина избирам да работя надалеч, където ме почитат всички. С „ Кайсар “ имаме значими задачи до края на годината. Никога не бих скъсал договорните и прочувствените връзки с управлението на клуба, което направи толкоз доста за мен. До последния ден на контракта ще бъда в „ Кайсар “.

На ЦСКА поисквам доста победни мачове в Европа и шампионска купа в края на сезона. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР