Легендата на ЦСКА и българския футбол - Петър Жеков, явно

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол - Петър Жеков, явно
Коментари Харесай

Петър Жеков обърна плочата, стана фен на...ЦСКА 1948?!

Легендата на ЦСКА и българския футбол - Петър Жеков, очевидно е станал почитател на... ЦСКА 1948. Той изгледа контролата с Кариана, извоювана с 1:0, след което получи за подарък фланелка на клуба, персонално връчена му от Ангел Рангелов.

Присъствието на Жеков е извънредно изненадващо на фона на това, че голмайсторът в предишното симпатизира на клуба от " Българска войска " и нееднократно нападаше така наречен " летци ". Дали обаче Жеков не е преосмислил решението си?

Той постоянно трансформира мнението си в последните години. Докато тимът се състезаваше във " В " група ветеранът бе споделил, че ще скочи от козирката в Стара Загора, в случай че ЦСКА на Христо Янев в профил на Берое, след което засипа със суперлативи " армейците ".

 Петър Жеков пред ТОПСПОРТ: Казах му преди време на Батето да не поставя тоя каун за президент, Стамен знае коя е най-голямата мощ на ЦСКА
Жеков пред ТОПСПОРТ: Казах му преди време на Батето да не поставя тоя каун за президент, Стамен знае коя е най-голямата мощ на ЦСКА

" Хубчев ще ме прости, само че за никакъв треньор не става! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР