Легендата на Сатиричния театър Славчо Пеев даде картбланш на шефа

...
Легендата на Сатиричния театър Славчо Пеев даде картбланш на шефа
Коментари Харесай

Филмова легенда от близкото минало съобщи неприятна новина

Легендата на Сатиричния спектакъл Славчо Пеев даде картбланш на шефа си Калин Сърменов да му назначи заместници в постановките, в които взе участие. Невероятният артист и режисьор от месец насам е трудноподвижен и му е невероятно да играе на сцена.

" Вече близо година минавам през какви ли не процедури поради слабостта в краката, която се появи след боледуването ми от ковид. В края на пролетта за последно излязох пред публиката в Сатиричния спектакъл. Наскоро се видяхме с шефа на трупата и се разбрахме да бъда сменен от дубльори в двата спектакъла, в които имам функции - " Естраден театър " е едната, другата е британска, за отделянето на Англия - " Да, господин министър председател ". Надявам се и се апелирам да се възстановя и още веднъж да упражнявам обичаната си специалност ", споделя ветеранът. И добавя, че синът му го води всекидневно на нагревки в кв. " Овча купел " и му е доста признателен, осведоми " България Днес ".

" Много е комплицирано за възрастните хора във връзка с българското опазване на здравето. Аз въпреки всичко се обезпечавам, не желая да се окайвам и от пенсията си, само че има хора, които не могат да се грижат сами за себе си. Иначе политиците все дават обещание, а ние все си гласуваме. Ето и аз в този момент отново гласувах. Все си имам любимец и очаквания нещата да се оправят. Въпреки че съм съм на 83 години, само че елементарно се оправих с машината. По мъчно ми беше да отида до нея, само че въпреки всичко стигнах благодарение на бастунчето ", смее се Пеев и след това съществено прибавя:

" Днес се замислих каква хубава страна сме. Ние сме чудна страна. Природата - то Господ ни дал, дал, дал и ние не можем да бъдем такива хора, които да не ценим това нещо, бе! И да не ценим хората в тази страна. Добре че влязохме в Европа, тъй като в действителност сме европейска страна ", безапелационен е Пеев.

Желаем му бързо да се оправя и да гледаме още веднъж страхотната му игра!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР