Легендата на Реал Мадрид Уго Санчес е сигурен, че отборът

...
Легендата на Реал Мадрид Уго Санчес е сигурен, че отборът
Коментари Харесай

Голяма легенда: Испания нарочно загуби от Япония

Легендата на Реал Мадрид Уго Санчес е сигурен, че тимът на Испания съзнателно изгубил от Япония с 1:2 в последния си мач от груповата фаза на Световното състезание. Осминафиналът Мароко – Испания ще се играе на 6 декември от 17:00 часа. 

Бившият мексикански нападател е уверен, че Испания е желала да загуби, с цел да избегне Бразилия на 1/4-финала. Ако бяха спечелили групата, Испания щеше да играе с Хърватия на осминафиналите и можеше да срещне Бразилия на четвъртфиналите. 

„ Уверявам ви, че Испания загуби от Япония преднамерено, с цел да избегне Бразилия. Не бях там и не съм в съзнанието на Луис Енрике, само че той би трябвало да е измислил най-хубавия метод да избегне Бразилия. 

Разбира се, беше риск, само че си заслужаваше. Испания не се опасява от Бразилия, само че я почита. Треньорът в никакъв случай няма да си го признае. Той няма да каже: „ Оставям съперниците да завоюват “, каза според Daily Mail Уго Санчес, представен от Труд.

Уго Санчес, някогашен футболист на Реал Мадрид, игра 7 години за " лос бланкос ", сред 1985 и 1992 година Той съумя да вкара 164 гола в 207 мача за Реал и завоюва 5 трофеи в Испания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР