Легендата на ММА сподели ентусиазма си от предстоящото си участие

...
Легендата на ММА сподели ентусиазма си от предстоящото си участие
Коментари Харесай

Дос Сантос: Пулев е много корав човек, но ще разменя удари с него

Легендата на ММА показа ентусиазма си от идното си присъединяване в събитието " Triad Combat ". Съперник на 37-годишния войник, който е някогашен първенец на UFC в тежка категория, е българската звезда в бокса .
" Това е страхотна опция. Преминах през миг на размисъл със себе си и в действителност ми липсваше опцията да се удрям. Така че да изживея този миг още веднъж, в стадий на подготовка, е много вълнуващо. Доста съм стимулиран. Пулев е много умел, биеше се против най-големите имена в международния бокс, доста твърд човек. Това е предзивикателство, което вълнува всеки. Не съм там, с цел да се удрям без цел. Моята цел, на 37-годишна възраст, е да реализира огромни завоевания, по-големи от това, което към този момент съм постигнал ", съобщи Дос Сантос пред ESPN.
" Имам в действителност положително възприятие, като през 2008 година, когато започнах в UFC. Наистина съм стимулиран и ще бъде необикновено за идната част от кариерата ми. Ще разменя удари с него. Знам, че е умел боксьор и това прави борбата още по-интересна. Това е, което желая. Искам да се тествам с момчета като него ", продължи боецът.
" Правилата в моя случай оказват помощ за безпроблемен преход в света на бокса. Ако имам опция да се тествам в бокса, тя е в този момент. Събитието дава опция на боксьори да се занимават с ММА и на ММА бойци да се занимават с бокс. Така че това е съвършен микс. Отивам да се боксирам. желая да пусна ръката си, това, което върша най-добре. Винаги диря нокаут ", приключи бразилецът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР