Легендата на Маями Хийт Юдонис Хаслем все още няма да

...
Легендата на Маями Хийт Юдонис Хаслем все още няма да
Коментари Харесай

Хаслем все още не мисли за отказване, подписва нов договор с Хийт

Легендата на Маями Хийт Юдонис Хаслем към момента няма да окачва кецовете на пирона. Сърцатият капитан на тима ще подпише нов контракт с " горещите " на стойност $2.5 милиона и по този метод ще стартира своя сезон №18 в най-силната баскетболна лига в света. Това разгласи самият той пред " Associated Press ".

Friday morning's sports developments in Miami:

-- Marlins hire Kim Ng as GM.

-- AP Source: Caron Butler hired as Heat assistant

-- And now, The Captain returns. Udonis Haslem is coming back for Season 18. He'll sign a one-year, $2.5 million contract.

(All before noon.)
— Tim Reynolds (@ByTimReynolds) 40-годишното тежко крило към този момент няма кой знае каква игрова роля в състава на Хийт, откакто изигра единствено 44 минути през предишния сезон, само че с въздействието си в съблекалнята и любовта си към тима може да се каже, че той е една от многото аргументи Маями да доближи до Финалите в плейофите през миналата акция.
Хаслем дойде във Флорида през далечната 2003-а, като за 17-те си години в тима може да се похвали с три шампионски пръстена, извоювани през 2006-а, 2013-а и 2014-а. В кариерата си има 858 мача с екипа на " горещите " в НБА, в които е записал междинни индикатори от 7.6 точки и 6.7 битки. Най-силният му сезон е 2007/08, когато вкарва по 12.0 точки и хваща по 9.0 битки в 49 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР