Легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който вчера официално подписа с

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който вчера официално подписа с
Коментари Харесай

Джерард иска две звезди от Висшата лига

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който през вчерашния ден публично подписа с Ал-Етифак, желае да вземе в новия си клуб сегашния капитан на мърсисайдци Джордан Хендерсън, твърди „ Дейли Мейл “. Двамата играха задно както на „ Анфийлд “, по този начин и в британския народен тим, а в този момент могат да се съберат още веднъж, въпреки и към този момент не като съотборници.

33-годишният Хендерсън има контракт с Ливърпул за още два сезона, само че обновяването на халфовата линия на „ алените “ през това лято може да окаже фактор, който да улесни проекта на Джерард. Юрген Клоп към този момент притегли Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай, като се чака в идващите седмици Ливърпул да притегли и трети нов полузащитник.

Според „ Дейли Мейл “ Джерард желае да вземе в Ал-Етифак и Пиер-Емерик Обамеянг, който има контракт с Челси за още един сезон, само че сигурно ще си тръгне от „ Стамфорд Бридж “ през това лято. Твърди се, че Филипе Коутиньо също е в проектите на някогашния управител на Астън Вила.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР