Легендата на Ливърпул Джон Барнс е заплашен от фалит заради

...
Легендата на Ливърпул Джон Барнс е заплашен от фалит заради
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул заплашен от фалит

Легендата на Ливърпул Джон Барнс е застрашен от банкрут поради неплатени налози на стойност 300 хиляди паунда, оповестява вестник " Сън ". 59-годишният някогашен футболист е обект на петици от страна на компанията HMRC за седми път, като изданието прецизира, че не е ясно дали той ще й се опълчи или ще избере да уреди задълженията си, с цел да избегне оповестяването му в неплатежоспособност.

В понеделник се състоя излушване във Върховния съд в Лондон, на което бе доказано, че Барнс е на ръба на банкрута, въпреки самият той да не участва. " Нямаме контакт с господин Барнс, само че неговият сътрудник е изискал отсрочване. Ние възприемаме подкрепящ метод към клиентите, които имат отговорности, и вършим всичко допустимо, с цел да им помогнем. На тези, които са ангажирани с нас, предлагаме нови проекти и вноски, с цел да се измъкнат от задълженията си. Подаваме сходна петиция за банкрут единствено като последна мярка, " съобщи гаворител на компанията.

Вестник " Сън " добавя, че идната дата за заседение по това дело ще е на 27 февруари. Барнс разбуни духовете в Англия напоследък, откакто упрекна обществеността в страната, че опражнява " тормоз " над Катар поради Световното състезание и прикани западните страни да " спрат да изнасят лекции " на домакините на Мондиал 2022.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР