Легендата на Ливърпул Джейми Карагър се пошегува с вратаря на

...
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър се пошегува с вратаря на
Коментари Харесай

Карагър дава без пари къщата си на новия страж на Ливърпул

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър се пошегува с вратаря на тима Адриан, че може да му подари къщата си без пари, откакто испанецът се трансформира в воин за тима си против Челси за Суперкупата на Европа.

32-годишният Адриан, който направи трансфер на „ Анфийлд” преди единствено девет дни със свободен трансфер от Уест Хем, избави петата дузпа на „ сините”, изпълнена от Тами Ейбрахам. По този метод то обезпечи четвъртата в историята Суперкупа за Ливърпул.

Именно скорошното му идване край Мърсисайд е спохождано с обстоятелството, че играчът търси парцел в града. Ето, че насладата при всички от Ливърпул е обхванала съществено и Карагър, който е подготвен да одобри в своята къща Адриан, и то безусловно гратис.

Adrian can have the house for f**k all!! #LIVCHE #supercupfinal
— Jamie Carragher (@Carra23) August 14, 2019
Европейският първенец си подсигури втори континентален трофей при Юрген Клоп, откакто мачът с Челси бе решен след дузпи. В постоянното време резултатът бе 1:1, а след изиграването на двете продължения – 2:2. Въпреки че се причисли толкоз скоро към Ливърпул, то Адриан небрежно трябваше да започва за клуба, откакто първият избор на Клоп – Алисон Бекер, получи травма в откриващия за отбора мач Висшата лига – против Норич Сити.

Испанецът бе определен за мача, откакто направи няколко положителни спасявания в хода на дуела, само че също по този начин и даде дузпа за Челси, която в последна сметка остана мощно дискутирана. Жоржиньо бе прецизен в продълженията, с цел да направи резултата точно 2:2.

Дебютът като титуляр за Адриан бе оценен от всички в тима, откакто при последния съдийски сигнал всички се хвърлиха върху него. Отделно той завоюва първия си трофей в кариерата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР