Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира пред Тема Спорт, актуалните

...
Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира пред Тема Спорт, актуалните
Коментари Харесай

Стефан Аладжов: В атака на хартия се събраха добри футболисти, но в края на годината нещата не вървяха

Легендата на Левски Стефан Аладжов разяснява пред " Тема Спорт ", настоящите тематики към " сините ". Рекордьорът по мачове за 26-кратните първенци уточни къде има потребност от укрепване на отбора и по какъв начин би трябвало да наподобява тимът напролет.

Г-н Аладжов, предходната година сините направиха отлична подготовка и демонстрираха друго лице през пролетния полусезон. Какъв Левски желаете да виждате при подновяването на шампионата?

- Левски не завърши годината добре, откакто се натрупаха осем следващи мача без победа. " Сините " към този момент привлякоха трима нови и в случай че желае отборът да влезе в тройката и да стигне местата, даващи право за присъединяване в евротурнирите, би трябвало да побеждава мач след мач. Както беше през предходната година. Повечето тимове също направиха положителни селекции и ще бъде забавно напролет.

Споменахте, че Левски притегли трима нови. Ще съумеят ли да се впишат в отбора и да оказват помощ на сините за задачите напролет?

- За Рикардиньо нищо към момента не можем да кажем, тъй като не сме го виждали в игра. Другите двама - Кристиан Димитров и Асен Чандъров, са ни познати. Халфът към този момент имаше и един престой на " Герена ". Дано оказват помощ на Левски напролет. Централният защитник има положителни качества и ще прави работа. На отбора му трябваше да се укрепи на няколко поста, тъй като през есента скамейката беше доста къса и постоянно се запълваше от юноши. Хубавото сега е, че тимът ще може да работи на мира един месец и по този начин новите по-лесно ще се впишат в отбора. Контролите не са толкоз значими, а по какъв начин ще се започва шампионата.
 Левски си връща Станислав Иванов
Левски си връща Станислав Иванов

23-годишният футболист към този момент е свободен сътрудник

Станимир Стоилов може ли да е убеден за отбраната, откакто към този момент разполага с четирима централни бранители?

- Много е значимо да има конкуренция на обособените постове. Дано Стоилов да е по-спокоен. Но в нахлуване не се вижда успокоение. В първата контрола Марин Петков вкара и двата гола против Ал Насър. Това момче се развива доста добре. Но Станимир Стоилов най-добре ще реши на кого ще заложи в титулярния състав. На няколко поста се вижда, че към момента е належащо да се ускори конкуренцията, с цел да върви напред тимът.

На кои позиции виждате, че има потребност от укрепване?

- В офанзива на хартия се събраха положителни футболисти, само че в края на годината нещата не вървяха. Имаше доста мачове, в които не се вкараха попадения. Пак ще се повторя, само че е доста значимо по какъв начин ще се започва шампионата и нека проблемите, които имаха сините в офанзива, да са решени. Ще бъде сложен пролетният полусезон, само че Левски би трябвало да се бори.

В последните дни главният акцент пада върху контролите на Левски с съветски тимове. На какво мнение сте по тематиката?

- Тази с Краснодар отпадна към този момент. Левски би трябвало да реши обстановката. Има доста други съперници, които могат да бъдат открити в Дубай. Ето незабавно се реагира и бе проведена инспекция с кувейтски отбор. Има управление, което би трябвало да реши. Не ми се желае да встъпвам в политически тематики.

Георги Миланов се раздели със сините и мина в Ал Дафра. Колко ще липсва халфът на Левски?

- Със сигурност ще липсва, само че нека другите да го заместят. Асен Чандъров бе притеглен на тази позиция и да се надяваме, че ще бъде даже по-добър от него. Явно в Левски са решили обстановката. Много добре знаем какво е финансовото състояние в клуба.

Вече стана ясно, че Левски ще семейства на " Ивайло " на Черно море в първия пролетен кръг. Има доста време до този мач, само че ще имат ли преимущество моряците поради наказването на сините?

- Независимо къде играе, Левски би трябвало да пази името си. През този сезон " сините " изиграха слаби мачове и на " Герена ". Във Велико Търново има доста почитатели на отбора и виждаме, че във всеки дуел публиката поддържа горещо отбора. Няма значение къде ще се играе срещата. Черно море е мощен тим, дълго време играят съвсем с един и същи състав. Има към месец до възобновяване на шампионата. Където и да отиде, Левски би трябвало да играе за името си.

Какво е мнението ви за информациите за промяна на собствеността и затишието сега към договорката?

- Трябва да се реши този въпрос. Има още задължения, които би трябвало да се почистват. Сигурно ще е за положително, в случай че пристигна по-голям спонсор. Първоначално беше до Нова година, а към този момент сме средата на януари. Но не знам тъкмо по какъв начин стоят нещата по тази тематика.
 Бабангида: Всеки футболист на Левски би трябвало да бъде мощен душевен и да знае какво прави на
Бабангида: Всеки футболист на Левски би трябвало да бъде мощен душевен и да знае какво прави на " Герена "

" Три са нещата, които би трябвало да следва всеки " наследник " състезател "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР