Легендата на Левски Стефан Аладжов говори пред в-к ''Тема спорт''

...
Легендата на Левски Стефан Аладжов говори пред в-к ''Тема спорт''
Коментари Харесай

Синя легенда: Левски има реален шанс за титлата

Легендата на Левски Стефан Аладжов приказва пред вестник ''Тема спорт'' по отношение на представянето на " сините " досега през сегашния сезон. Бившият бранител има вяра, че в края на сезона Левски може да победи с купата в шампионата.

" Лятната селекция завърши, в този момент би трябвало да се обиграе съставът. Щеше да се търси бранител, само че от клуба не съумяха да привлекат никой. " Сините " нямат и опция при фланговите бранители. Може би, с цел да се стигне до продажбата на Мариани, са били нужни финанси. Но в този момент няма съответен негов заместител. Селекцията не впечатлява'', отбелязва Аладжов.

''Петър Хубчев може би напусна националния, тъй като е нямал задоволително класни футболисти. Видяхте защо става въпрос. Нормално е да те победи Англия, само че да се играе единствено с вратаря и топката да се връща обратно - не става. В Левски налучка състава и нека отсега нататък нещата да се подобрят в това отношение. Засега треньорът се справя'', показва убеденост той по отношение на Петър Хубчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР