Легендата на Левски - Михаил Вълчев, е на мнение, че

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев, е на мнение, че
Коментари Харесай

Левски не може да изпадне, но ако се продължава по този начин...

Легендата на Левски - Михаил Вълчев, е на мнение, че " сините " мъчно ще се преборят за място в Топ 6 през този сезон. Интервюто му за " Мач Телеграф " даже стигна по-далеч, говорейки се и за възможна опасност от изпадане.

Вълчев добави, че няма огромно значение, че Георги Тодоров реши да напусне треньорския пост в столичния гранд. Ето какво още сподели той:
 Дарителската акция
Дарителската акция " 1000 за Левски " краткотрайно се приключва

Решението е взето от Андрей Аспарухов

" Не подхожда на тим като Левски да се намира на 12-о място. Явно опциите на футболистите са такива. Левски няма да може да се класира в шестицата. В последния мач против Лудогорец играхме добре. Ако не беше онази измислена засада, която подвигнаха на Здравко Димитров, можеше да победим или най-малко да не загубим мача. Като цяло обаче следим безпринципност в играта, мъчно се основават положения, да не приказваме за вкарването на голове. Проблеми има в безусловно всички линии. Нападателите не вкарват, само че те са подвластни от халфовете.

Само вратарят дотук не е направил съществени неточности. През лятото нямаше средства за селекция и беше обикновено да сме зле. Бихме могли да се оплачем и от неприятно стичане на събитията, тъй като Левски взе двама положителни футболисти като братята Цоневи, които можеха да са моторът на тима, само че за жалост се контузиха.
 Подлагат всички в Левски на нови проби за ковид
Подлагат всички в Левски на нови проби за ковид

Ако всичко с пробите е наред, то футболистите, които не са под карантина ще стартират някакви занимания

Не знам, в случай че се играе след 20 дни, дали ще е по-различно. Може да е друго, в случай че го оставят да се играе чак през пролетта. Предполагам, че в този момент или след 3 седмици ще е едно и също. Единственото друго може би е обвързвано с новия треньор. При това отсрочване той ще има повече време и по-добра опция да опознае футболистите. Но самата игра надали фрапантно ще се промени толкоз бързо.

Мисля, че би трябвало да се отсрочи. Това може да стане в случай че зависи единствено от БФС. ЦСКА е ясно, че няма да са съгласни. Карантината на играчите на Левски ще е изтекла броени дни преди мача с ЦСКА и момчетата няма да са упражнявали. Нормално е " алените " да не желаят отсрочване, с цел да ни бият по-лесно. Лошо е, че го има ковид. Надявам се футболният съюз да подходи с схващане и да отсрочи мача. Доколкото знам, съгласно разпоредбите и нормативните документи това може да стане без да се желае единодушието на ЦСКА.
 Братя Цоневи: Броим дните до завръщане в игра за обичания Левски
Братя Цоневи: Броим дните до завръщане в игра за обичания Левски

" Сега е моментът, в който да помогнем на клуба - когато е опрян в стената "

Стоянович би трябвало да сплоти момчетата и да им вдъхне кураж, че имат по-големи благоприятни условия, психически да ги приготвя за всеки мач. Ако те тичат и се борят, колкото и да е сбъркана тактиката, може да имаме триумфи. Съвременния футбол е това - бягане, битка и тактичност. Нека най-малко тичат и се борят.

Не може Левски да изпадне. Но в случай че продължат по този метод, може и да се стигне до такава степен, че да има проблеми още дълго време. Все отново си мисля, че не може да изпаднем ".
 Славиша Стоянович ще възражда кариерата на
Славиша Стоянович ще възражда кариерата на " наследник " младеж

Дава късмет на любимеца си Илия Юруков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР