Легендата на Левски Кирил Ивков сподели, че е доволен от

...
Легендата на Левски Кирил Ивков сподели, че е доволен от
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Радвам се, че вземаме играчи, които няма да мислят само за пари

Легендата на Левски Кирил Ивков показа, че е удовлетворен от новата трансферна политика на отбора. На „ Герена” се завръщат най-вече юноши на тима, а съгласно Ивков това е добър знак.

В 5-ия кръг Левски приема последния в класирането Етър.

" Оптимист съм за мача с Етър, само че изцяло сигурен няма по какъв начин да бъда. Гледах деликатно контролата с Витоша, в която Георги Тодоров пусна безусловно всички играчи, които можеше да употребява. Две са нещата, които най-вече ме радват сега в Левски. Едното е, че в клуба се завръщат наши момчета. Радвам се, че си прибрахме Боби Цонев, а на път да подпише е и Ради. Познавам ги от много години, когато бях шеф на школата. Още помня по какъв начин клубът ги подценяваше и пренебрегваше. Не им се даваше късмет, а взимахме от кое място ли не играчи, които не бяха по-добри от тях. Доколкото си припомням треньор тогава беше Гонзо”, разяснява Ивков пред „ Мач Телеграф”.

„ Сегашният ментор Гошо Тодоров пък водеше тима ни, който играеше в елитната юношеска група. Помня по какъв начин близнаците молеха Гошо Тодоров да накара Гонзо да им разреши да играят най-малко в елитната, тъй като единствено упражняваха с първия тим, без да се разчита на тях. Радвам се, че в този момент взимаме такива момчета, тъй като те знаят какво е Левски и не са като чужденците, които мислят единствено за пари ", сподели Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР