Легендата на Италия и Челси Джанлука Виали описа отрезвяващия ефект,

...
Легендата на Италия и Челси Джанлука Виали описа отрезвяващия ефект,
Коментари Харесай

Няма да умра преди теб - изповедта на Виали към баща му

Легендата на Италия и Челси Джанлука Виали разказа отрезвяващия резултат, който е имал върху него и неговото съществуване повторната борба с рака.

В началото на този месец самият той разгласи, че за повторно през живота си е преодолял смъртоносното заболяване. Италианецът споделя, че страшното прекарване е съумяло да придаде известно възприятие на вероятност в всекидневието му. Пред британското издание "Daily Mail " той посочва другите аспекти, които е погледнат от друг ъгъл след претърпяния боязън.

"Все още ме обгръща отчаяние, в случай че пастата не е сготвена добре! Вече умея обаче да слагам нещата в подтекст. Има доста неща, които съм приемал за даденост, които оценявам в този момент повече отвсякога ", стартира той.

"Това, в което мисля, че съм добър, е да не се окайвам и да се чудя "защо все на мен ", примерно. Не си го помислих, когато бях диагностициран с рак, тъй като съм 1 на десетки хиляди играчи, които са съумели да стигнат до професионалното равнище във футбола. Може би това е било нещо, през което би трябвало да мина, с цел да стана по-добър човек ".

"Имах възприятието, че животът ми е спрял на едно място. Не търсех надълбоко в себе си и не се развивах. Приех ракът като опция да се развъртвам, само че това е само и единствено персонална позиция ".

"Направих заричане към татко си, че няма да си потегли от този свят преди него или мама ", приключи историята си Джанлука Виали.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР