Легендата на група Тоника“ Ева Найденова е отритната от музикалната

...
Легендата на група Тоника“ Ева Найденова е отритната от музикалната
Коментари Харесай

Оскърбиха много Ева от Тоника

Легендата на група „ Тоника “ Ева Найденова е отритната от музикалната групировка и не е поканена да пее на идния им огромен концерт в Пловдив.

Събитието ще се състои на 2 август в лятното кино в Града под тепетата, а на сцената ще излязат единствено четирима от членовете на групата – Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Емил Василев, излиза наяве от афиша.

Многобройните почитатели на обичаната на генерации групировка се питат за какво Ева не е включена в концерта, откакто е една от емблемите на „ Тоника “. Мнозина от тях показаха негодуванието си в обществените мрежи. Самата естрадна звезда пък не е коментирала идната изява на сътрудниците си, защото в последните години взе решение да страни от свадите, които непрестанно се вихрят към групата.

Вдовицата на Гого Найденов живее самотно в родния си Айтос, надалеч от суетата и славата, обградена единствено от шепа близки другари. Посветила се е да оказва помощ на бездомни животни. Певицата беше взела решение да захвърли микрофона след серията персонални нещастия, през които мина, само че все пак постоянно е приемала да пее пред публиката си на огромни подиуми. Естрадната звезда първо загуби мъжа си, а преди година погреба и майка си. От кончината на Гого изминаха 9 години, само че Ева продължавала да се буди с мисълта за него, написа retro.bg.

„ Гого ми липсва безумно доста, идва в сънищата ми и беседваме – аз го запитвам, той ми дава отговор. С уточнението, че съм добре душевен и не съм луда, аз знам, че Гого е при нас. Усещам го със сетивата си, усещала съм го и на сцената “, споделя певицата, която още не е преодоляла гибелта на най-близките си хора.

Майка ѝ си отишла в ръцете ѝ тежко и трудно. Тя беше прикована от години на легло и с тежка деменция, а Ева беше неразделно до нея.

Неотдавна певицата се появи на сцената на „ Като две капки вода “, а на Нова година участваше в празничното шоу на Българска национална телевизия. След него обаче още веднъж бе нападната от някогашна вокалистка на „ Тоника “, която я упрекна, че не може да пее. Тогава редица нейни сътрудници, в това число и Тони Димитрова, скочиха да я бранят и да защитят достолепието ѝ.

Обичаната музикална групировка непрекъснато е разкъсвана от кавги. Последните обществени разправии бяха сред Ева и починалата към този момент Ваня Костова, с която обаче съумяха да се сдобрят, преди тя да си отиде.

Найденова споделя, че живее мъчно като пенсионер, само че разчита на помощта на единствения си наследник Димитър, който дълго време работеше в Англия. Тя беше пенсионирана с едвам 200 лв., само че преди 2 години я включиха в листата със заслужили културни дейци, които да получават месечни награди в размер на 500 лв. в границите на три години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР