Легендата на Барселона Андрес Иниеста даде интервю пред телевизията на

...
Легендата на Барселона Андрес Иниеста даде интервю пред телевизията на
Коментари Харесай

Иниеста: Педри не изглежда на 18 години, очаква го голямо бъдеще в Барселона

Легендата на Барселона Андрес Иниеста даде изявление пред малкия екран на Ла Лига, в което приказва по голям брой тематики. Една от тях беше обвързвана с младия гений на каталунците Педри, който е сравняван точно с сегашния състезател на японския Висел Кобе.

" Ясно е, че Педри има доста огромен капацитет. Мисля, че той е на идеалното място, където да продължи своето развиване и да се възползва от своята заложба. Желая му всичко най-хубаво, като най-важното е той да остане спокоен. Също по този начин хората да го оставят на мира, тъй като той е млад и всичко е пред него. Убеден съм и знам, че това е едно доста квалифицирано момче, което знае какво би трябвало да прави. Личи си, че Педри се любува на своята игра. Вярвам, че разликата е, че когато излезе на терена, той се забавлява на терена и не наподобява като 18-годишен. Разбира се, че това е значимо, а също по този начин дано да продължи да се развива, тъй като има огромно бъдеще пред него в Барселона ", съобщи Иниеста, който сега се възвръща от интервенция.

Iniesta: " Pedri has a great future at Barça because of his potential and because he enjoys playing. He enjoys the ball and it does not seem that he is 18 years old. "
— FCBarcelonaFl (@FCBarcelonaFl)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР