Легендата на българския футбол Стилиян Петров беше почетен от германския

...
Легендата на българския футбол Стилиян Петров беше почетен от германския
Коментари Харесай

Поредно признание за Стилиян Петров

Легендата на българския футбол Стилиян Петров беше почетен от немския клуб Дуисбург. 38-годишният някогашен халф на Монтана, ЦСКА, Селтик и Астън Вила получи наградата „ Пазител на традицията “ поради заслугите си към футбола.

Наградата беше връчена преди контролата сред Астън Вила и Дуисбург. Рекордьорът по мачове за националния тим на националния тим не съумя да участва на събитието в Германия и по тази причина от негово име наградата получи някогашният му съотборник Алан Хътън.

Шотландецът за следващ път показва шегаджийски си манталитет и театралничи с любопитен амулет, представляващ голямо розово пиле.

„ Стан постоянно е бил позитивен образец за всички. Той е прелестен човек и сме щастливи, че той продължава да бъде към тима “, съобщи Хътън.

На самия мач „ виланите “ завоюваха мача против „ зебрите “ с 3:0 и получиха Купата на традициите. Точни във вратата на водения от Илия Груев отбор бяха Скот Хоган (два пъти) и Андре Грийн. След това Астън Вила победи и Херта с 2:0 на финала. За триумфа се разписаха Крис Самба и Гейбриъл Агбонлахор. Така някогашният британски национал Джон Тери подвигна първия си трофей като капитан на отбора от „ Вила Парк “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР