Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков взе отношение

...
Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков взе отношение
Коментари Харесай

Стоичков: Дембеле направи грешка, която няма да му бъде простена

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков взе отношение по тематиката с, който не стопира да основава проблеми на каталунския гранд. Според Камата французинът няма бъдеще на “Камп Ноу ”.

“Не ме интересува какъв брой пари са платени за. Интересува ме какво се случва по време на мачовете. Той има качества. Бърз е, може да бележи. Но казусът е в обкръжението му. Мисля, че направи неточност, която няма да му бъде простена. Той знае, че почитателите са настроени против него ”, сподели в ефира на BeIn Sports.
 Стоичков се събра с Гуардиола и Чики Бегиристайн Стоичков се събра с Гуардиола и Чики Бегиристайн
“ би трябвало да промени манталитета си. Той не познава историята на Барса. Футболът не е единствено бягане. Важно е да умееш да слушаш. Аз се учих от Йохан Кройф. Гледах футболисти като Папен, Линекер, Герд Мюлер и Ван Бастен. Израснах с тях и желаех да трансформира нещо в играта си, с цел да стана по-добър ”, върна се обратно във във времето българинът.
 Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, най-малко не петни емблемата Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, най-малко не петни емблемата
“В последните 12 години заплатите във футбола скочиха до небето. би трябвало да работи. Никога не съм се съмнявал в качествата му, само че той самичък би трябвало да откри излаз от обстановката. Не беше играл 114 дни и има единствено 20 цели мача. При всички положения, отношението му демонстрира, че в края на сезона ще си тръгне ”, заключи.

 От Барселона отхвърлиха да са цензурирали Дембеле От Барселона отхвърлиха да са цензурирали Дембеле 7 фев | 17:25  Ювентус към този момент е отправил предложение към Дембеле Ювентус към този момент е отправил предложение към Дембеле 6 фев | 15:26  Чави разкри дали ще разчита на Дембеле до края на сезона Чави разкри дали ще разчита на Дембеле до края на сезона 5 фев | 15:19  Посрещнаха Дембеле с обиди въз основата Посрещнаха Дембеле с обиди въз основата 5 фев | 13:48  Тухел отхвърли за диалози с Дембеле, на Челси следва тежка седмица Тухел отхвърли за диалози с Дембеле, на Челси следва тежка седмица 4 фев | 17:02  Лапорта за красивата история с Адама и за това дали Дембеле ще играе до края на сезона Лапорта за красивата история с Адама и за това дали Дембеле ще играе до края на сезона 2 фев | 15:57 Още от Футбол свят  От Бордо още не са удостоверили раздялата с Петкович От Бордо още не са удостоверили раздялата с Петкович 7 фев | 22:59 319 0  Динамо (Б) не стопира да затъва Динамо (Б) не стопира да затъва 7 фев | 22:31 350 0  Двама бразилци от Манчестър Юнайтед дадоха позитивни проби за COVID-19 Двама бразилци от Манчестър Юнайтед дадоха позитивни проби за COVID-19 7 фев | 22:03 1461 1  Зюле разкри за какво е избрал Борусия (Д) Зюле разкри за какво е избрал Борусия (Д) 7 фев | 21:49 2263 1  В Дакар посрещнаха спечелилите в Купата на африканските народи като национални герои В Дакар посрещнаха спечелилите в Купата на африканските народи като национални герои 7 фев | 21:28 1522 3 Виж всички Водещи Новини  Стойчо: Да, при мен пристигнаха играчите, на които изискуем милиони, само че не ги желаех, не знам Гриша Ганчев по какъв начин устоя Стойчо: Да, при мен пристигнаха играчите, на които изискуем милиони, само че не ги желаех, не знам Гриша Ганчев по какъв начин устоя 7 фев | 17:29 28429 188  ЦСКА - София разгроми 9 от новите ЦСКА - София разгроми 9 от новите "царе " 7 фев | 16:53 45272 276  Спас Делев свети с два гола за Лудогорец при погром над Спартак (Варна) Спас Делев свети с два гола за Лудогорец при погром над Спартак (Варна) 7 фев | 17:48 22975 38  Левски пропусна да разгроми украинци, само че въпреки всичко стигна до първа победа, 16-годишен пропусна дузпа Левски пропусна да разгроми украинци, само че въпреки всичко стигна до първа победа, 16-годишен пропусна дузпа 7 фев | 13:42 59478 147  Влади Зографски пред Sportal.bg: Исках да подобря върха си в Пекин, само че имам още един късмет Влади Зографски пред Sportal.bg: Исках да подобря върха си в Пекин, само че имам още един късмет 7 фев | 16:34 7894 4 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР