Легендата на българския футбол Христо Стоичков пристигна в родния си

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков пристигна в родния си
Коментари Харесай

Стоичков гостува на Зико. Вижте специалния дар от областния

Легендата на българския футбол Христо Стоичков дойде в родния си град Пловдив и се срещна с регионалния шеф Здравко Димитров.

Двамата се поздравиха за Рождественските празници и си пожелаха здраве и наред процъфтяване във всяко положително начинание. Областният шеф подари на Стоичков специфична ръчно направена кама, на чието острие беше изписано особено обръщение.

Димитров и Стоичков разговаряха за спортното си минало и размениха мемоари, свързани с клуб ЦСКА.

Носителят на „ Златната топка “ и „ Златната обувка “ беше съпроводен от двамата си зетьове, а на срещата участваха и зам.-областният шеф Петър Петров, футболният арбитър Атанас Узунов, именитият някогашен халф на " Ботев " Петър Зехтински и стеснен кръг другари на Камата.
Стоичков раздаде подписи на приятелите си и се снима с всички за спомен.

Камата е в България с цялата фамилия поради кръщенето на внучката Миа. Кръщанката ще стане през днешния ден на неназовано място.

На кръщенето ще участват освен родителите на Миа – Мика и Айкут, само че и другата щерката на Камата – Христина и обичаният й Лука. Както, несъмнено, и Марияна – брачната половинка на Стоичков.
Миа се роди през септември предходната година, а по гледище на майка й тържеството ще се организира на българска земя.

Още четете ТУК

тагове Здравко Димитров Христо Стоичков кама подарък кръщенка Миа  Стоичков гостува на Зико. Вижте специфичния подарък от регионалния  Стоичков гостува на Зико. Вижте специфичния подарък от регионалния  Стоичков гостува на Зико. Вижте специфичния подарък от регионалния  Стоичков гостува на Зико. Вижте специфичния подарък от регионалния  Стоичков гостува на Зико. Вижте специфичния подарък от регионалния
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР