Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде обширно интервю за

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде обширно интервю за
Коментари Харесай

Стоичков: ЦСКА спечели първенството с една загуба и това се превърна в скандал

Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде обстойно изявление за Relevo, в което приказва за спортната си кариера. 

" Когато играх в ЦСКА, имаше доста предложения за мен. Панатинайкос пристигна с доста пари, с цел да ме убеди да подпиша. В това време страната не ни позволяваше да напуснем. Трябваше да навършим 28 години, с цел да отидем да играем в Малта, Кипър, Швеция и други страни, с които България имаше съглашение.

Йохан Кройф имаше съществено въздействие върху мен като човек. Като футболист още повече, тъй като имах привилегията треньорът да ме обича. А когато треньорът те обича, това значи, че имаш нещо друго. С Йохан всеки ден беше предизвикателство, само че за мен това не беше нещо ново. ЦСКА беше боен тим, всеки ден изискваха доста от мен - победи, победи и победи.

Една година спечелихме шампионата със единствено една загуба и това се трансформира в скандал в България, тъй като ЦСКА е изгубил мач. Как е допустимо? Загуба на мач! Ти получаваше наказване! Три дни наказване, една седмица наказване. Не можеш да загубиш! ", разкри Стоичков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР