Легендата на Арсенал Тиери Анри, който се работи като телевизионен

...
Легендата на Арсенал Тиери Анри, който се работи като телевизионен
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал: Предупредих Лукаку за Челси

Легендата на Арсенал Тиери Анри, който се работи като ефирен коментатор, има вяра, че нападателят на Интер Ромелу Лукаку желае да остане в гранда от Милано и съобщи, че е предизвестил белгийския национал за прехвърлянето му в Челси.

Лукаку осъществя победното попадение за Интер при триумфа с 1:0 против Порто в първия мач от осминафиналния конфликт сред двата отбора в Шампионската лига. Това бе четвърти гол за белгиеца в 14 мача за италианския състав във всички шампионати. Той се завърна в Интер чартърен от Челси през лятото откакто не съумя да се наложи в британския тим под управлението на Томас Тухел.

Анри, който беше асистент треньор на селекционера Роберто Мартинес в националния тим на Белгия, счита, че Лукаку няма предпочитание да се върне при лондончани в края на сезона.

" Говорихме си, когато той отиде в Челси. Казах му, че ще му бъде мъчно там поради метода, по който Тухел искаше отборът му да играе ", съобщи Тиери Анри пред BT Sports.

" Ромелу Лукаку желае да бъде там, където е. Той беше друг вид футболист от това, което Томас Тухел искаше. Дали ще пасне в системата на Греъм Потър? И какво желае да направи? Не мисля, че желае да се върне в Челси, а да остане в Интер ", сподели още някогашният национал на Франция.

Лукаку осъществя 64 гола в 95 срещи с екипа на Интер под управлението на Антонио Конте по време на двегодишния си престои в клуба преди прехвърлянето си в Челси през 2021 година.
 Лукаку: Трябваше да устоя няколко сложни месеца
Лукаку: Трябваше да устоя няколко сложни месеца

Ето какво сподели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР