Легендата и спортен директор на Милан Паоло Малдини разказа как

...
Легендата и спортен директор на Милан Паоло Малдини разказа как
Коментари Харесай

Паоло Малдини разказа за симптомите и с какво се е лекувал от COVID-19

Легендата и състезателен шеф на Милан Паоло Малдини описа по какъв начин е претърпял ужаса породен от ковид. Бившият бранител на Италия приказва пред Скай Спортс в общ чат в онлайн пространството с някогашните капитани на Ювентус, Интер и Рома – Алесандро Дел Пиеро, Хавиер Санети и Франческо Тоти.

„ Веднага разбрах, че това не е естествен грип. Опитах се да упражнявам през вчерашния ден във фитнес залата и след 10 минути нямах към този момент сили. Трябва да победим този вирус допустимо най-скоро и единственият метод да го създадем е като заобикаляме персоналните контакти и мислим за общото богатство. Само по този метод ще се върнем скоро към нашият метод на живот и всекидневието ни “, показа Малдини.

„ За благополучие в този момент съм доста добре, макар че изгубих усета и обонянието си. Но не е като елементарен грип. Познавам тялото си, всеки състезател го знае. Това е нов вирус, физиката ни се бори против зложелател, който не познава. Болките са изключително мощни. Какви признаци имах? Болка в ставите и мускулите. Температура над 38 градуса. Лекувах се единствено с тахипирин (б.а. парацетамол). Не одобрявах антивирусни средства, тъй като в никакъв случай не съм имал усложнения с дишането “, добави още именитият футболист.

PAOLO MALDINI a Sky Sport 24: "Coronavirus era diverso, ho capito subito " https://t.co/7t5ANgE9mg
— informazione sport (@infoitsport) April 13, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР