Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира пред Тема Спорт

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира пред Тема Спорт
Коментари Харесай

Джони Велинов: Бием Левски с 2:0 и си запазваме Купата

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов разяснява пред " Тема Спорт " вратарската обстановка в ЦСКА. Джони отхвърли да допусна кой ще застане под алената рамка в неделя, като бе безапелационен, че и двамата имат причини в свбя изгода.
 Никола Христов пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски с 2:1, нека Кайседо тормози цялата
Никола Христов пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски с 2:1, нека Кайседо тормози цялата " синя " отбрана

" Новият стадион е доста значим "

" И двамата биха могли да играят без никакви проблеми и биха оправдали доверието на треньора. За мен са извънредно положителни вратари и единият, и другият. Бусато записа над 100 мача с алената фланелка в последните години, което в плюс за него, само че пък Митко е по-млад и по-смел може би. Има голямо предпочитание да се потвърди и това също е доста огромен коз. Затова и постоянно конкуренцията на вратарския пост е от голямо значение. Желанието да се бориш за своя късмет и да се стремиш да се отплатиш по най-хубавия метод, когато го получиш, е доста здравословно за всеки тим. И Бусато, и Евтимов се подреждат измежду топ вратарите у нас и съм спокоен, че на който и да се довери Пардю, няма да сбърка. Те са благосъстояние за всеки треньор ", изрече се ласкаво Джони.

Велинов предвижда и по какъв начин ще приключи дербито: " 2:0 за ЦСКА и си резервираме купата ", съобщи оптимистично той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР