Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов гостува в предаването 120

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов гостува в предаването 120
Коментари Харесай

Джони Велинов: Живея втори живот, България е всичко за мен!

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов гостува в предаването " 120 минути " по bTV. Ето какво сподели той в ефира на малкия екран:

" Баща ми правеше бозата в Русе. До към 5-6 часа. Караше ме до бозаджийницата и му помагах. Аз слагах капачките. Брат му работеше като сладкар. Помагаха си. Хапвах, имах сили и упражнявах. Баща ми не се занимаваше доста с мен. Чичовците ми ме водеха на стадиона. Беше цялостно. Отиваше се 3 часа по-рано.
Разбрах, че ставам за вратар, когато разбрах, че не ставам за футболист. Отидох във футболния тим на (Русе). Казаха ми, че май ставам. И станах.

Винаги има ярки мемоари с ЦСКА. Не мога да отлича един. Най-приятно ми беше, когато елиминирахме Нотингам. После. След това към този момент бяхме тим със самочувствие. Апетитът идва с яденето. В първия мач с Ливърпул имах опция да видя Рей Клемънс. Пазя си екипите от тези срещи. Наследството си остава.

Благодаря на проф. Николай Владов. Благодарение на него пребивавам втори живот. Това стана " Денят с ягодите " за мен. Бях изгубил вяра. Пробвахме в Германия, Франция... Не ставаха нещата. Той ми се обади да отида към болничното заведение, взех малко ягоди, тъй като доста обичам. Стигнах, той ми сподели да оставя ягодите, тъй като организма ми ще го прочистват, с цел да ми вършат трансплантация.

Знам кой е донорът. Кикбоксьор. Благодаря на брачната половинка му, че постъпи човешки. Светлана. Милиони благодарности към нея. Тя вижда нещо живо от брачна половинка си.

С книгата желая да покажа, че сме живи. Че не е ни е било елементарно. Искам да знаят. Има неща в този живот, които съм ги претърпял. Но ми се ще хубавите неща да ги споделя с всички. Да ги видят и прочетат.
Щастлив съм. Вече 7 години пребивавам прелестен живот със брачната половинка си Венета. Тя ме направи човек. Сега съм балансиран. Обичам я. В телефона ми е " Скъпото ". Радвам се, че се събрахме.

България е всичко за мен! Имал съм късмет. Предложиха ми да остана в, против огромна сума. Отказах. България е единствена за мен. И постоянно ще бъде ", сподели Велинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР