Легендарният тенисист Роджър Федерер се надява Рафа Надал да се

...
Легендарният тенисист Роджър Федерер се надява Рафа Надал да се
Коментари Харесай

Федерер: Би било брутален удар за тениса, ако Надал не играе на Ролан Гарос

Легендарният тенисист Роджър Федерер се надява Рафа Надал да се възвърне в точния момент за Откритото състезание на Франция и добави, че би било " жесток " удар за тениса, в случай че 14-кратният първенец на " Ролан Гарос " отсъства тази година.

Надал лекува травма на бедрото, която получи на Откритото състезание на Австралия през януари, и опасенията, че испанецът може да пропусне шампионата от Големия шлем в Париж, се ускориха, откакто той се отдръпна от шампионата в Рим тази седмица.

" Джокович и Федерер не са забавни, тенисът е отегчителен като крикета "

Това твърди някогашен №1 в света

Надал пропусна шампионата в Мадрид предходната седмица, както и в Индиън Уелс, Маями, Монте Карло и Барселона преди този момент.

" Би било жесток удар за тениса, в случай че Рафа не играе на " Ролан Гарос ", сподели 20-кратният победител на шампионати от Големия шлем пред " Скай Спортс " по време на Гран при на Маями във Формула 1.

" Все още се надявам да взе участие, видях, че се отдръпна от Рим, тъй че му искам най-хубавото. Очевидно Новак (Джокович) не е играл толкоз доста, тъй че се надявам, че той също ще бъде мощен, а по-късно и всички млади момчета, които идват, " добави Федерер, който се отдръпна от тениса предходната година.

Надал не е пропущал Откритото състезание на Франция, откогато завоюва първата от рекордните си 22 огромни трофеи за мъже в Париж през 2005 година. Тазгодишното издание на " Ролан Гарос " стартира на 28 май.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР