Легендарният състезател на волейболния Левски и на националния отбор Христо

...
Легендарният състезател на волейболния Левски и на националния отбор Христо
Коментари Харесай

Легенда на българския волейбол прекрати кариерата си

Легендарният играч на волейболния Левски и на националния тим Христо Цветанов завършва славната си кариера, оповестиха от клуба.

" 43-годишният център реши да спре с волейболните изяви, макар че имаше предложение да играе още един сезон за нашия клуб. Ние, несъмнено, поддържаме Христо в това мъчно решение. Още повече, че той ще продължи да работи за Левски София, само че в ролята на асистент на старши треньора Андрей Жеков ", оповестяват от клуба.

" Цветанов бе почетен със специфичен плакет и фланелка с неговия номер, подписана от досегашните му съотборници. Това стана по време на празненството по случай спечелването на бронзовите медали в Суперлигата.

" Благодарим ти, Христо, че съблюдава обещанието си - да окажеш помощ на клуба, от който си тръгнал, да завоюва отличие. Благодарим и на всички състезатели и треньори, които дадоха своя принос за този добър сезон.

Пожелаваме си идната година Левски София да играе край в своята Спортна зала " Левски София " в наличието на доста почитатели! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР