Легендарният продуцент Куинси Джоунс описа Бийтълс като "най-лошите музиканти в

...
Легендарният продуцент Куинси Джоунс описа Бийтълс като "най-лошите музиканти в
Коментари Харесай

Куинси Джоунс: Бийтълс бяха най-лошите музиканти в света

Легендарният продуцент Куинси Джоунс разказа Бийтълс като "най-лошите музиканти в света ", като си спомни за първата си срещата с групата по време на изявление, за разпространение на новия документален филм на Netflix и малкия екран в Съединени американски щати.

"Те не можеха да свирят. Пол Маккартни беше най-лошият басист, който в миналото съм чувал ", съобщи Джоунс в изявление за New York Magazine.

Джоунс, който стои зад най-големите триумфи на Майкъл Джексън, упрекна поп идола, че е плагиатствал няколко от своите части, в това число и именитата ария Billie Jean.

"Нямам предпочитание да го споделям обществено, само че Майкъл открадна много песни ", сподели 84-годишният продуцент, който е взел участие в основаването на албуми като Thriller et Bad.

"Той бе толкоз макиавелистичен, колкото е допустимо ", добави той в изявление за уеб страницата Vulture. Куинси Джоунс не пропусна да покаже приликите сред класическото парче на Майкъл Джексън Billie Jean и State of Independence на кралицата на диското Дона Съмър, което излиза няколко месеца по-рано. Продуцент и на двете е Куинси Джоунс.

Източник: theguardian.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР