Легендарният музикант Кърт Кобейн, фронтмен на група Нирвана, се самоуби

...
Легендарният музикант Кърт Кобейн, фронтмен на група Нирвана, се самоуби
Коментари Харесай

Дъщерята на Кърт Кобейн: Трябваше да загубя почти всичко, за да разбера някои неща в живота

Легендарният музикант Кърт Кобейн, фронтмен на група " Нирвана ", се самоуби през 1994 година, когато беше едвам на 27 години. Клинично диагностициран в гимназията с меланхолия, той по-късно става привързан към алкохола и опиатите.

„ Кърт може да бъде доста въодушевен, занимателен и обаятелен, а половин час по-късно ще седи в ъгъла и ще бъде изцяло тъмен и неразговорлив “, сподели един път продуцентът на албума на „ Нирвана “ от 1991 година

Известно е, че Кърт имаше връзка с Кортни Лав, от която има щерка Франсис Бийн. Подобно на Кърт, Кортни беше склонна към плевел живот и попечителството над Франсис беше присъдено на баба й, Уенди О`Конър, и сестрата на Кърт, Кимбърли.

Кортни даже получи ограничаваща заповед против Франсис, до момента в който е малолетна. Това решение се дължи най-много на обстоятелството, че Кортни е употребила противозаконни субстанции, основно хероин, даже по време на бременността си. Момиченцето беше отнето от родителите си, когато беше единствено на две седмици, а майка й публично загуби попечителството над нея, когато Франсис нямаше даже 13 години.

Въпреки това, когато навърши пълноправие, Франсис наследи всичките пари на татко си -милионите, които е натрупал през живота си. На всичкото от горната страна тя към момента печели 100 000 $ на месец, с помощта на хонорарите на починалия си татко. Неотдавна обаче тя призна, че живее надалеч над опциите си и че е „ хвърлила 11 милиона $ “.

Точно като родителите си, тя се обръща към порока, опиатите и алкохола. Но, както сподели тя, през 2016 година е решила да се посвети на здравословния живот.

„ Трябваше да изгубя съвсем всичко, с цел да схвана някои неща в живота. Тогава осъзнах, че колкото и пари да имаш, нищо не е постоянно “, сподели тя.

Франсис отпразнува 30-ия си рожден ден предходната година и през днешния ден живее дискретно, надалеч от очите на обществеността.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР