Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е изваден

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е изваден
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън проговори

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е изваден от здравната кома и демонстрира признаци на възобновяване, откакто преди дни се подложи на незабавна интервенция на мозъчен кръвоизлив, който застрашаваше живота му.

Най-успешният английски управител остава в интензивното поделение на болничното заведение в Макълсфилд, написа „ Дейли Мейл “. Той обаче към този момент сяда в леглото и е приказвал с околните си.

Според информациите 76-годишният шотландец отговоря добре на лекуването и това дава очаквания, че може да се възвърне изцяло от сериозната обстановка, в която беше изпаднал. Процесът обаче е дълъг и Сър Алекс ще продължи да бъде под лекарско наблюдаване.

Новината за незабавното приемане в болница на Алекс Фъргюсън и направената мозъчна интервенция потресоха футболния свят, а именитият шотландец получи редица окуражителни известия от свои някогашни футболисти, сътрудници и съперници. Както е известно, за 26 години на „ Олд Трафорд “ той изведе Манчестър Юнайтед до спечелването на 38 трофея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР