Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изказа мнението си преди

...
Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изказа мнението си преди
Коментари Харесай

Петър Жеков: ЦСКА в момента е по-силен и мисля, че ще победи

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изрече мнението си преди идния конфликт сред и този уикенд. Бившият нападател приказва пред " Тема: Спорт ".

" ЦСКА сега е на по-добро равнище и като тим е по-силен, по тази причина мисля, че ще победи. Знам, че Турицов е инфектиран, само че за мен е значимо да играе Занев. Без него отборът не се оправя сполучливо в отбрана. Да забележим дали ще взе участие в дербито, тъй като видяхте с какво се получи в Швейцария. Но в този момент ЦСКА има нов треньор и играчите ще се стегнат. Винаги, когато има нов ментор, съставът се стимулира и играе по-добре, в сравнение с преди този момент.

Ясно беше, че Моралес е краткотраен вид. е добър избор. Показа отлични резултати с Локо (Пловдив), играеха плътно при него, наложи сериозна дисциплинираност там. Но избра да направи стъпка напред - самичък сподели, че незабавно е приел офертата, без да се замисли, тъй като му се работи в по-голям клуб, какъвто е ЦСКА. Лошото е, че няма доста време за работа, а и доколкото разбирам, има кадрови проблеми ".

Жеков разяснява и назначението на отпред на Левски и положението на " сините ":

" Предполагам, че той не е опознал към момента всички футболисти и следи към момента видеозаписи, а и поради карантината не можеха да упражняват дружно. Акрапович е тук към този момент три години и повече познава съперниците. Левски сега няма футболисти, до момента в който ЦСКА има, само че зависи кои ще могат да вземат присъединяване в мача. През 1968-а ние бяхме пo-добри обаче ги подценихме и ни вкараха 7 гола.

Като цяло Левски се показват едва дотук. Само един по-силен мач направиха, само че изгубиха с 0:1 от в Разград. Паднаха, само че играха добре и фактически им бе по-силно представянето в този финален за тях дуел.

Правилно е споделил Бруно оня ден - в случай че би трябвало, с половин гол да е, само че да бием ", приключи Жеков. efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  ЦСКА-София 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР