Легендарният голмайстор на Реал (Мадрид) Фернандо Мориентес е голямото име,

...
Легендарният голмайстор на Реал (Мадрид) Фернандо Мориентес е голямото име,
Коментари Харесай

Голмайстор на Реал с изненада за феновете на „Кралете“ в България

Легендарният голмайстор на Реал (Мадрид) Фернандо Мориентес е огромното име, което ще зарадва почитателите на „ кралете “ в България в края на тази седмица. Бившият нападател на испанския гранд ще бъде посланикът на LaLiga, който ще се включи посредством видео връзка онлайн за среща с последователите на Реал. Това ще се случи по време на особено проведеното от Palms Bet и LaLiga събитие, отдадено на ElClásico.

Дербито на Испания е тази неделя, 16 октомври, от 17:15 часа, а почитателите ще имат опцията да му се насладят в напълно футболна атмосфера в състезателен бар „ Академията “ в „ Кино Арена Запад “ на бул. „ Тодор Александров “ №64 в столицата. Събитието с марка „ ElClásico “ стартира в 15:15 часа, а до първия съдийски сигнал на „ Сантяго Бернабеу “ са планувани доста изненади, измежду които диалог с Мориентес, куиз и игри с награди, обезпечени от Palms Bet и LaLiga.

Мориентес е измежду най-големите имена, носили фланелката на „ кралския клуб “, в края на предишния и при започване на този век. Нападателят образува незабравим дует в „ бялата “ офанзива с Раул, като сред 1997 и 2005 година осъществя 100 гола в 272 мача във всички шампионати. На два пъти той ликува с шампионската купа в LaLiga (2001, 2003), един път със Суперкупата на Испания (2001), цели три пъти с трофея от Шампионската лига (1998, 2000, 2002) и два пъти с Междуконтиненталната купа (1998, 2002).

В богатата си кариера някогашният испански национал, който има 27 гола в 47 мача за „ Ла Фурия Роха “, е играл още за Албасете, Реал (Сарагоса), Монако, Ливърпул, Валенсия и Олимпик (Марсилия). След края на кариерата си Мориентес за малко е треньор, а от няколко години е дипломат на LaLiga.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР