Легендарният бивш украински боксьор, “вечен шампион в свръхтежката категория във

...
Легендарният бивш украински боксьор, “вечен шампион в свръхтежката категория във
Коментари Харесай

Виталий Кличко: Няма да живеем в диктатура. Точка |

Легендарният някогашен украински боксьор, “вечен ” първенец в свръхтежката категория във версия WBC и сегашен кмет на столицата Киев Виталий Кличко описа за протичащото се в родината му след нашествието на Русия, подхваната в ранните часове на 24 февруари.

Вече повече от месец украинците се съпротивляват на превъзхождащата мощ на източния агресор и провокираха възхищението на целия свят, само че по този начин и не получават действителна поддръжка.

“Сега в Украйна се надигна голяма вълна на национализъм. Всеки украинец е подготвен да се бори. Ние в никакъв случай няма да паднем на колене, не желаем да живеем под тирания. Искаме да имаме свободна страна. Човешките права са приоритет.

Демократичните полезности също. Никакво връщане в някаква форма на Съюз на съветските социалистически републики. В бъдеще се виждаме като част от европейското семейство и в този момент водиме война за своето бъдеще ”, споделя Кличко старши пред “Файтнюз ”.

“Борим се освен за своя град и родната страна. Отстояваме полезностите на Европа. Руснаците желаят да ни върнат в Съветския съюз, само че това няма да стане. Били сме там и не желаеме да се връщаме. Точка ”, споделя още Кличко.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР