Легендарният бивш шампион в две категории Ранди Кутур посъветва Джон

...
Легендарният бивш шампион в две категории Ранди Кутур посъветва Джон
Коментари Харесай

ММА легенда: Джон Джоунс се нуждае от титла при най-тежките, за да е най-великият

Легендарният някогашен първенец в две категории Ранди Кутур посъветва Джон Джоунс какво да стори, с цел да се потвърди като най-велик. В последните няколко дни " Bones " по всякакъв начин се пробва да убеди почитателите, че той е най-велик, а не Хабиб Нурмагомедов. 57-годишния Кутур, който е някогашен първенец в тежка и полутежка категория и член на залата на славата на UFC счита, че Джоунс би трябвало да се качи в тежка категория и да опита да завоюва купата.

Само по този метод Джон щял да изтрие всички подозрения и да затвори устите на критиците. Кутур записа 19 победи и 11 загуби в ММА. Той е най-възрастния войник, който завоюва купата в UFC, направи го на 43 години и 255 дни. Ранди също по този начин е най-възрастния войник, който печели борба в UFC, завоюва я на 47 години и 68 дни. Ранди е легенда в цялостния смисъл на думата и ето какво посъветва Джоунс в изявление за TMZ:

" Мисля, че Джон Джоунс е тъкмо там. Мисля, че той би трябвало да се качи при тежките и да завоюва купата, с цел да се откри като номер 1 в света и най-велик в историята. Така той ще изтрие всички подозрения и причини. Ще бъде двоен първенец. Джоунс беше доминант в полутежка категория дълго години. Мисля, че това е нещото, което той би трябвало да стори. Така ще циментира своето завещание в спорта. Той ще покаже какъв брой е техничен и специфичен войник. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР