Легендарната марка MINI обяви, че в чест на предстоящата на 19

...
Легендарната марка MINI обяви, че в чест на
предстоящата на 19
Коментари Харесай

Уникално MINI за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Легендарната марка MINI разгласи, че в чест на предстоящата на 19 май женитба на принц Хари и Меган Маркъл, компанията е създала единствен по рода си автомобил- MINI Hatch, който ще бъде дарен на предпочетана от новото семейство благотворителна организация.

“Като емблематична британска марка с почти 60-годишна история във Великобритания, за нас е наслаждение да отбележим кралската женитба с този специален благотворителен подарък ”, споделя Оливър Хeйлмер, началник на подразделението Дизайн на MINI. “Екипът на MINI Design сътвори това MINI Hatch особено за случая. Неговият особено създаден и ръчно изрисуван дизайн на тавана се комбинира с 3D принтираните персонализирани детайли на интериора и екстериора, както и със специалните бродерии, което прави това MINI наистина уникално ”.

Специалното MINI се отличава освен с уникалното осъществяване на тавана си, само че и със специфичното цветово и лаково решение на целия си екстериор, вторичната осветителна система за пространството около предните порти, която изписва на земята “Just Married ”, Satellite Grey кожената тапицерия за интериора, 3D принтирани вложки с буквите на младоженците за мигачите и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР