Легендарен руски пилот може да е бил на борда на

...
Легендарен руски пилот може да е бил на борда на
Коментари Харесай

Легендарен руски пилот в разбилия се самолет?

Легендарен съветски водач може да е бил на борда на съветския аероплан Бе-200, който падна в Турция при гасене на пожари. Машината бе наета от турските управляващи в помощ на битката с огненото злополучие.

Руското министерство на защитата удостовери публично, че всички членове на екипажа на Бe-200, който се разруши в югоизточната част на Турция, са починали, заяви РИА Новости. На борда на самолета е имало петима съветски военнослужещи и трима турски жители, които са помагали на екипажа при откриването на пожарите.

Легендарният съветски водач Евгений Кузнецов може да е бил на борда, заяви Ленга.ру, цитирайки телевизия REN която се базира на турските медии. В момента това се ревизира. Кузнецов приключва Борисоглебското висше военно авиационно учебно заведение през 1987 година Именно той е отговарял за тестванията на самолета Бе-200. През пролетта експертът организира цикъл от полети в Арктика с кацане на Земята на Франц Йозеф, написа още Лента.ру.

„ Той е легенда, познавах го като дребен. Напуснах, а той стана пълководец на полка. Това е легенда, доста добър водач “, сподели заслужилият боен водач на Русия Генадий Бакулин пред телевизия REN.

Самолетът се разруши към 15:10 часа московско време покрай Адана.

Самолетът е принадлежал на авиацията на Военноморски сили на Русия. Участвал е в основния военноморски церемониал, който обичайно се организира в Санкт Петербург.

Руското министерство на защитата към този момент изпрати своята комисия на мястото на злополуката, с цел да откри аргументите за случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР