Ледената кралица Асдис Ран съобщи, че е влязла в топ

...
Ледената кралица Асдис Ран съобщи, че е влязла в топ
Коментари Харесай

Помните ли Ледената кралица Асдис Ран? Влезе в топ 10 на президентска кампания на Исландия!

Ледената кралица Асдис Ран заяви, че е влезнала в топ 10 в президентска акция на Исландия.

" Изключително съм горда и щастлива да ви оповестя, че съумях да вляза в топ 10 на претендентите за президент в идните избори. Състезавам се с още 70 кандидати, тъй че това място е авторитет за мен ”, заяви за  " Телеграф "  Асдис, като излязоха резултатите.

От пост в обществените мрежи се вижда, че тя сега е на седма позиция измежду кандидатите да станат ръководители на Исландия.

" Вярвайте в себе си и всичко е допустимо "  - гласи слоганът на русокоската. " Развълнувана съм и доста признателна, че имам опцията да се впусна в това огромно премеждие в моя живот. Това е тотално ново поле, само че аз се пробвам да вкарам в него малко от чара на Ледената кралица ", прибавя с усмивка тя.

Асдис доста беше въодушевена след първия тв спор за президентските избори. Асдис Ран разяснява кандидатурата си за президент на Исландия преди към месец. Тогава тя удостовери новината, като изясни, че влиза в конкуренцията с огромното предпочитание за смяна. Красавицата била призната доста добре още в самото начало, като била избрана за претендент на младежите, които желали да трансформират страната и да видят отпред на ръководството нов водач с качества и предпочитание за смяна. Очевидно след предварителната акция огромна част от гласоподавателите са припознали точно нея в този облик. Финалът на президентските избори в Исландия е на 1 юни.

Българските фенове на русокоската харесаха новината в мрежата и я поддържаха със стотици лайкове.  " Не съм исландец, само че в случай че бях, наложително щях да гласоподавам за вас ", написа БГ обожател на Асдис.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР