Ледена пързалка за първи път е сред празничните атракции по

...
Ледена пързалка за първи път е сред празничните атракции по
Коментари Харесай

Ледена пързалка с кутия за дарения вместо касов апарат заработи в Панагюрище

Ледена пързалка за първи път е измежду празничните атракции по време на обичайния коледен базар в Панагюрище. Тя проработи в почивните дни, а вместо да заплащат такса през касов уред, посетителите пускат пари в дарителска кутия и ще бъдат предоставени за лекуването на дете с тежко заболяване.

„ Да сме положителни, да творим дружно, да се смирим и загърбим отрицателните страсти и мъдрост посрещаме тестванията “ -това пожела кметът на община Панагюрище Желязко Гагов при разкриване на благотворителния базар „ Прегръдки за Радост ” в центъра на града.

С огромно неспокойствие дребни и огромни чакаха да се пуснат по ледената пързалка, каквато за първи път има в Панагюрище. В първия ден треньор на леденото развлечение бе капитанът на националния тим по хокей Амалия Колева. Леденото прелъщение ще е в центъра на Панагюрище до края на 2023 година.

Работното време на пързалката ще е от 10:00 до 18:00 часа в почивните дни и от 14:00 до 18:00 часа в работните. Средства за Радост ще се събират и с благотворителни продажби на сувенири на базара.

Радост Георгиева Жечкова се лекува от Сарком на Юинг- необичаен и нападателен тип рак на костите. Нуждае сеот средства за финансиране на лечението си, почнала преди 8 месеца.

Дарителската сметка, по която се събират дарения, е: Радост Георгиева Жечкова IBAN: BG24STSA93000030254540 BIC: STSABGSF Банка ДСК – АД Paypal: [email protected]

Желаещите да оказват помощ могат да го създадат и посредством Revolut: @georgizjzp, както и посредством Фондация Павел Андреев – подаяние с превод: Банка: Алианц Банк България IBAN: BG22BUIN95611000711186 BIC: BUINBGSF Получател: Фондация Павел Андреев Основание: Дарение за Радост Жечкова или посредством заплащане с карта на https://pavelandreev.bg/campaign/da-se-obedinim-za-radost.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР