лед пълната с обрати Териториална битка, племената се срещнаха отново

...
лед пълната с обрати Териториална битка, племената се срещнаха отново
Коментари Харесай

Рибарите пленяват член на Ловците в „Игри на волята: България”

лед цялостната с обрати Териториална борба, племената се срещнаха още веднъж на Арената в Номинационна игра. В нея те се трансфораха в същински викинги, които не се отхвърлят, до момента в който не стигнат до успеха. –Четирима войни от всеки тим бутаха лодка с един човек вътре, който ги направлява през трудности по трасето. След като съумеят да се преборят с тях,, чрез дървена стълба, играчите трябваше да качат лодката на платформа. Финалната част на борбата беше обвързвана с подреждането на пъзел под формата на капитански рул.

След старта на играта Ловци и Рибари вървяха паралелно до първото затруднение, след което Жътварите поведоха. Избраната от жълтия и аления тим тактика в лодките да бъдат мъже даде преимуществото по-бързо и елементарно да разкопават и вадят тежки греди, които препречваха пътя им. Първи на платформата своята лодка качиха Жътварите, Ивана и Владимир се заеха с подреждането на комплицирания пъзел. Малко след тях пред него се озоваха и Ловците, които изпратиха Йоанна и Ваня, с цел да разплетат загадката. Последни до пъзела стигнаха Катя и Александър от Рибарите.

Реденето на капитанския рул мина през доста разногласия и в трите племена, само че все пак синият тим се оправи най-бързо със комплицираната мистерия. Минути след успеха избухна скандал сред капитана на Рибарите и Екатерина. Спасението от елиминации не беше задоволително, с цел да се загърбят неразбирателствата по време на играта. Междувременно Ваня и Йоанна съумяха да разгадаят пъзела и избавиха племето си, а Жътварите останаха последни и отиват на Номинационен съвет.

Победата на Рибарите им подсигурява освен оцеляването, само че даде опция да пленят и един войник по техен избор от другите племена. Единодушно те взеха решение да приобщят Милен от Ловците и по този начин той се трансформира в пълновръстен член на рибарския тим.

Утре Ловци и Рибари ще се срещнат в идната Номинационна борба, а Жътварите би трябвало да излъчат двама номинирани. Кои ще бъдат те? Гледайте в идващия епизод на „ Игри на волята: България” в сряда от 21 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР