ЛеБрон Джеймс дебютира със загуба в ,,Стейпълс Сентър“Новата покупка на

...
ЛеБрон Джеймс дебютира със загуба в ,,Стейпълс Сентър“Новата покупка на
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс дебютира със загуба в ,,Стейпълс Сентър“

ЛеБрон Джеймс дебютира със загуба в,,Стейпълс Сентър “
Новата покупка на Ел Ей Лейкърс ЛеБрон Джеймс направи неофициалния си дебют в зала,,Стейпълс Сентър “ и получи аплодисменти от екзалтираните почитатели по трибуните.,,Езерняците “ позволиха второ следващо проваляне в предсезонните си мачове от Денвър Нъгетс след 113-111.

За 15 минути на паркета през първото полувреме трикратният първенец на НБА означи 13 точки, даде 3 асистенции, овладя две битки, открадна две топки и направи четири неточности. Във второто треньорът на Лейкърс Люк Уолтън даде отмора на,,Краля “.

Преди втория мач с Денвър, някогашния състезател на Маями Хийт и Кливланд Кавалиърс още веднъж съобщи, че на отбора ще му е нужно време, преди да покаже същинските си благоприятни условия на игрището.,,Имаме нова група от баскетболисти. Все още не сме на равнището на някои тимове във връзка с съгласие и химия на паркета. Всеки ден е нова опция за нас да бъдем по-добри “, приключи той.

Джеймс пристигна в Лос Анджелис през това лято от Кливланд, където завоюва купата на НБА през 2016 година. 33-годишният баскетболист подписа контракт за 4 сезона с Лейкърс на стойност 153 млн. $. Първият дуел от постоянния сезон в НБА за отбора е против Портланд Трейблейзърс на 18 октомври. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР